Healthier choices
1kommentarer
Idag har jag och Luisa satt igång med ett nytt hälsosamt mat- och träningsupplägg som vi har tänkt följa inför Cancún, haha. Det tog inte många minuter på amerikansk mark innan jag insåg att sättet folk lever på här inte kommer fungera för mig. Nog för att jag ääääääälskar godsaker (inte direkt någon hemlighet haha...) men enough is enough, även för lusse. Efter en riktigt extrem vecka med en rejäl övertrassering på sockerkontot (födelsedag, valentine's day, godis från Sverige..osv) bestämde vi oss för att om vi ska vara beach ready om tre veckor (!) är det nog så dags att sätta fart nu. Älskar vår ambition, haha. SÅ, strikta, men roliga träningsupplägg och bra, god och hälsosam mat blir det nu framöver. Godis och sånt begränsar vi till en dag i veckan (man måste ju va realistisk, hahaha). Jag är ingen diet-person eftersom jag anser att mat inte bara är föda, utan faktiskt något som ska avnjutas, så därför blir det inget sånt hittepå utan helt enkelt mer protein, mindre kolhydrater och lite minskning i fett. Eftersom mitt tarmfel har bråkat med mig något fruktansvärt de senaste veckorna tror jag att detta kommer göra bra även i det ändamålet och förhoppningsvis får jag inte lika ont.
Ska hålla er uppdaterade om hur vår lilla hälsoresa går ;)
Igår var vi ute och åt på en jättehäftig restaurang! Restaurangen heter Mikata och de lagar maten vid borden, alltså framför en! Man får liksom en egen kock som visar upp en hel show för gästerna. Det var riktigt häftigt. Jag åt spicy tuna till förrätt och stekt ris med tigerräkor och kött till huvudrätt, jättegott! Ska lägga upp lite bilder från restaurangen senare. När vi kom tillbaka hem hade Nikki och John förberett tårta och cupkakes till Luisa och vi hade köpt lite presenter till henne. Mys!
1 kommentarer
Mamma
19 Feb 2013 10:39
Oh spicy tuna! Vad gott! Dit kan vi gå när vi kommer! Jobbar hos pappa idag, pratar mycket i telefon :) love mammi
Kommentera